KPH OMMEN

Van Poelier tot Groothandel

Het bedrijf KPH

KPH is een modern en flexibel bedrijf dat met haar jarenlange ervaring graag inspeelt op de wensen van de klant.   In 2007 heeft het bedrijf een gloednieuw en modern pand laten zetten en hierin zijn alle ruimten voorzien van koel- en vriesinstallaties, die via geautomatiseerde systemen bewaakt worden. Wij hebben zowel kwaliteit als hygiĆ«ne hoog in het vaandel, zodat u gegarandeerd bent van een goed en veilig product.  

Clean Label 

 De helft van de Nederlandse bevolking maakt zich regelmatig zorgen over het gebruik van E-nummers in producten.

E-nummers zijn kunstmatige toevoegingen aan producten om deze op een niet natuurlijke manier te bewerken. Dit heeft gevolgen voor de smaak, geur, kleur en houdbaarheid.

E-nummervrije maaltijdcomponenten en vleeswaren zijn puur van smaak en worden alleen bereid met speciaal geselecteerde ingrediƫnten zoals natuurlijke kruiden en specerijen. Daarom is er vanaf januari 2012 bij KPH hard gewerkt om het gehele assortiment clean label te maken zonder concessies te doen aan de smaak. En ons streven is om zo snel als mogelijk, al onze producten te kunnen leveren zonder kunstmatige E-nummers en vrij van allergenen en gluten. Ook onze gehaktproducten zijn vrij van paneermeel.