logo particulieren  

KPH Bereidingswijze voor gegrilde producten

Bereidingswijze gegrilde produkten
1. Leg het product vanuit de koeling in de magnetron zonder gaatjes in de zak te prikken.
2. Wacht tot het zakje ploft en de lucht vrijlaat.
3. Wanneer het product geen bot bevat dan deze direct uit de magnetron nemen. (Sate, kipfilet. = ca. 1 minuutje)
4. Bevat het product bot, laat het dan nog 20 tot 30 seconden door verwarmen. 5. Haal nu het product uit de magnetron en scheur het zakje open bij het gaatje in de naad.

Wilt u het product extra krokant, dan nog even afbakken. (pan, grill frituur enz.) Het product kan natuurlijk ook op uw eigen manier warm gemaakt worden (oven, steamer, frituur enz.) of opzetten met koud water - zoals eieren koken)

Houdbaarheid produkten:
- 24 maanden na productiedatum in de diepvries (-18ºC)
- 3 weken na productiedatum in de koeling ( 4ºC) (of 3 weken na ontdooien)