logo particulieren  

KPH Barbecue en party service

Onze kracht zit in onze service, flexibiliteit en jarenlange ervaring.

Heeft u een buurt BBQ? Een personeels BBQ? Of zomaar een feestje. Dan bent U bij KPH Ommen aan het juiste adres voor uw bbq schotels, salades, rauwkost, sauzen en stokbroden. Ook verhuren wij van A tot Z alle benodigdheden voor uw BBQ party of tuinfeest.

Wilt u alles in één keer geregeld hebben? Ook dat kan! Wij leveren all-in pakketten met vlees, wijn, bier, tap, tenten, statafels, buffettafels, zitjes, verlichting, servies, glaswerk enz.

Wij leveren voor uw BBQ diverse soorten en maten pakketten van standaardpakketten tot zeer uitgebreide "ALL in" pakketten met o.m. porseleinen borden en RvS bestek, een uitgebreide vleesvariatie per persoon, verschillende soorten salades, sausen, stokbroden, wijnen, tafels en uiteraard de BBQ met gas.
Bij de uitgebreide pakketten doen wij zelfs de afwas voor u!

En bij ons geen “massa-diepvries producten”, maar alles vers vanuit ons eigen poeliersbedrijf en worstmakerij.

Helemaal bijzonder en uniek in Nederland is BBQ- Buddy. Een BBQ- gourmet en buffettafel in één ! Ook zeer geschikt voor openings- of bedrijfsfeest.

 
"BBQ BUDDY"
Ideaal om in een handomdraai een smakelijk feest te organiseren. Super voor groepen en partijen en wij brengen en halen de bbq-buddy bij u aan de zaak of in de tuin. Een echte blikvanger!


In het voorjaar is de nieuwe BBQ-lijst 2017 weer te verkrijgen